We kennen het allemaal, die drukke ochtendrush. Het is vaak een race tegen de tijd om de kinderen klaar te stomen voor een nieuwe schooldag én om zelf piekfijn op het werk te verschijnen. Nog een plooi gespot net voor je de deur uitgaat? Met een ontkreuker of stomer maak je je kleding in een handomdraai kreukvrij.


Verticaal strijken

Het goede nieuws? Je hebt er geen strijkplank voor nodig. Geen strijkplank, geen strijkijzer dat nog moet opwarmen, geen extra moeite in je al goed gevulde ochtendroutine. Met een handstomer strijk je je kleding verticaal op de kapstok, of aan een haakje dat je tegen de deur bevestigt.


 

Snel, efficiënt en veilig

In 40 seconden is je kledingstomer klaar voor gebruik. Hij past makkelijk in de palm van je hand, maar het eindresultaat is indrukwekkend. De krachtige en continue stoom verwijdert de meest hardnekkige kreuken en frist je kleding tegelijkertijd op. Handig tijdens momenten waarop ook jij je beste multitasking skills moet bovenhalen.
Bovendien gebruik je een ontkreuker veilig op alle soorten kledij, zelfs op delicate stoffen zoals die ene zijden blouse of je favoriete kasjmieren trui.

Benieuwd welke ontkreuker het best bij jouw levensstijl past? Ontdek de nieuwe Access Steam+ en Access Steam Care van Calor!