Zweer jij bij 100% kreukvrije kleding en piekfijn gestreken lakens? Wij ook! Maar wil je tegelijkertijd geen uren spenderen aan die stapel strijk? Dan zijn de strijkijzers en stoomgeneratoren van Calor de oplossing voor jou! Onze toestellen zijn uitgerust met een aantal efficiënte en tijdbesparende functies. Voor een onberispelijk resultaat, zelfs wanneer het echt snel moet gaan!

 

Durilium strijkzool

Bijna alle toestellen van Calor komen met een Durilium strijkzool. Dit technologisch hoogstandje op de zool van je toestel biedt je het best mogelijke glijvermogen voor een strijkijzer dat altijd perfect blijft glijden. Meer zelfs, de actieve bekleding Durilium Autoclean houdt het oppervlak ook altijd schoon en de Durilium AirGlide-technologie zorgt voor een optimale stroomverspreiding. Vernuftige strijkzooltechnologie waardoor je strijkbeurten eens zo vlot gaan!

 

Hoog vermogen

Ook als het aankomt op stoomkracht en vermogen, zijn Calor strijkijzers een uitstekende keuze. Onze meest krachtige toestellen bieden een vermogen tot wel 2600 W, een continue stoomtoevoer tot wel 180 g/minuut en extra krachtige stoomstoten van 650 g/minuut.Met zo’n sterk werkpaard in huis verdwijnen zelfs de meest hardnekkige kreuken als sneeuw voor de zon.

 

XL waterreservoir

Heb je elke week een grote berg aan kleding, handdoeken en lakens te strijken? Dan komt een extra groot waterreservoir zeker van pas! Hoe groter de watertank van je stoomgenerator, hoe langer je kan verder strijken zonder bij te vullen. Daarom hebben we een aantal van onze stoomgeneratoren uitgerust met een XL waterreservoir met een inhoud van maar liefst 1,9 liter, voor ononderbroken strijkplezier. Zo hoef je aan niets anders te denken dan een perfect en kreukloos eindresultaat.

 

Instant opgewarmd

Calor strijkijzers en stoomgeneratoren zijn ook snel gebruiksklaar. De gemiddelde opwarmtijd van onze toestellen is slechts 2 minuten. Voor je het goed en wel beseft is je strijkijzer dus al op temperatuur. Handig als je een onverwacht strijkklusje snel moet afwerken!