De feestdagen zijn dan wel voorbij, maar dankzij de nieuwe Calor Ixeo-kledingstomer zie jij er voortaan op elk moment van het jaar stralend en kreukvrij uit. En dat zonder traditionele strijkplank!
 

Alles-in-één

De Ixeo van Calor biedt je een heel nieuwe strijkervaring, waarbij comfort en lichtgewicht voorop staan. Je strijkt én stoomt je was, zonder dat je daar een aparte strijkplank voor nodig hebt. Het ingebouwde en ergonomische Smart Board met drie standen is ruim voldoende voor een complete kledingverzorging. In verticale stand gebruik je de Ixeo om te ontkreuken, in horizontale stand om te strijken. In de derde, hellende stand neem je automatisch een ergonomische houding aan en spaar je je rug. Bovendien weegt de strijkkop van de Ixeo amper de helft van een traditioneel strijkijzer. Dat scheelt wat aan gewicht in je hand. ;-)
 

Snelle resultaten

Met een stoombeurt boek je sneller resultaat dan met een traditioneel strijkijzer. Handig als je weinig tijd hebt, en je favoriete outfit proper gewassen maar nog niet gestreken in de wasmand ligt. De Ixeo heeft slechts 45 seconden nodig om op te warmen, en dankzij zijn Turbo Steam-technologie verwijdert hij de meest hardnekkige kreuken in één strijkbeweging. Van temperatuurinstellingen hoef je je niets aan te trekken, met de Ixeo stoom je zelfs de meest delicate stoffen veilig en efficiënt. Een minimum aan moeite, een maximum aan resultaat!

Ontdek hier alle productvoordelen van de Calor Ixeo-kledingstomer.