Jullie zagen elkaar wekelijks, soms zelfs dagelijks. Jullie brachten talloze uren samen door. Maar aan alle mooie verhalen komt helaas ooit een einde. Geen paniek, als je strijkijzer of stoomgenerator vroeg of laat stuk gaat, om welke reden dan ook, zijn er verschillende stappen die je kan ondernemen zodat je snel weer aan het strijken kan.


Stap 1: check de garantie van je toestel

Op alle Calor toestellen krijg je standaard 2 jaar garantie. Werkt je strijkijzer niet meer naar behoren? Kijk dan eerst en vooral na wanneer je het toestel aangekocht hebt. Als dat minder dan 2 jaar geleden is, zorgen wij ervoor dat je strijkijzer of een bepaald onderdeel hersteld of - indien nodig – vervangen wordt. Zo hoef jij geen dag langer met verrimpelde kledij rond te lopen.
Download hier je garantie 


Stap 2: herstel je strijkijzer

Ook na de vaste 2 jaar garantie zet Calor zich in voor een kwaliteitsvolle en lange levensduur van je toestel. Zo zorgen we ervoor dat we de vervangbare onderdelen van je strijkijzer tot gemiddeld 10 jaar na aankoop nog in voorraad hebben. Daardoor kunnen we je defect strijkijzer snel en efficiënt herstellen. Bovendien helpen we zo het milieu en je portemonnee. De herstelling van een toestel is namelijk zowel voor ons als voor jou altijd goedkoper dan de aankoop van een nieuw exemplaar. Je kan je defect strijkijzer binnenbrengen in een erkend Calor herstel- of afgiftepunt in jouw buurt of zelf de nodige vervangonderdelen bestellen op onze website.
Lees meer over onze 10 jaar repareerbaarheid 
 

Stap 3: neem afscheid en vervang je toestel

Valt je strijkijzer niet meer te redden? Dan zit er helaas niets anders op dan een nieuw toestel in huis te halen. Gelukkig ontwikkelen we bij Calor steeds nieuwe toestellen met innovatieve technologie en handige functionaliteiten om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, elke strijkbeurt opnieuw. Bovendien is dit de uitgelezen kans om eens een nieuw type toestel uit te proberen. Wat dacht je van een stoomgenerator of een 2-in-1 kledingstomer zoals onze Calor IXEO? Er lopen trouwens ook regelmatig cashbackacties waarmee je kan genieten van een mooie korting op je nieuwe strijkijzer of stoomgenerator.
Wat betreft de recyclage van je oude toestel zijn er twee opties: breng je af te danken apparaat binnen in het dichtstbijzijnde containerpark of geef het af in de winkel waar je een nieuw strijkijzer koopt. Belgische winkels die elektr(on)ische apparaten verkopen zijn namelijk bij wet verplicht om de zogenaamde afdankertjes in te zamelen en te verwerken, ongeacht de plaats van aankoop. Handig!

Producten in de kijker

Producten in de kijker